
در شرایطی به بازگشایی دستور داده شده که آنچه آموزشوپرورش درباره نحوه ارائه دروس اعلام کرده است، در همه مناطق و شهرها و روستاها قابل اجرا نیست و همین موضوع باعث شده است که والدین و دانشآموزان دو حس نگرانی و بلاتکلیفی را توامان تجربه کنند.
آموزشوپرورش اعلام کرده است برای شهرهایی که در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند، کلاسها کاملا آنلاین و با استفاده از پلتفرم «شاد» پیش خواهد رفت و هیچ دانشآموزی به مدرسه نمیرود.
مناطق زرد به آموزش ترکیبی روی میآورند و بسته به موقعیت شهر و میزان ابتلا، دانشآموزان در برخی روزهای هفته به مدرسه میروند و بخشی از آموزش آنها در مدرسه و بخش دیگری در خانه و تحت آموزش آنلاین طی خواهد شد.
گفته شده است که مناطق سفید هم موظفند کلاسهای آموزشی را با رعایت پروتکلهای بهداشتی، پوشیدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی برگزار کنند.
اما تکلیف دانشآموزان مناطق دورافتاده و محروم که به حداقلهای آموزش مجازی هم دسترسی ندارند و محل زندگیشان در وضعیت قرمز قرار دارند، چیست؟
آموزشوپرورش میگوید با شروع سال تحصیلی جدید، کلیه مدارس کشور به «شبکه ملی هوشمند» متصل خواهند شد اما مشکل دانشآموزان زاغهنشین، ساکنان مناطق مرزی، حاشیهنشینها و طبقات کمدرآمد جامعه که از حداقلهایی همچون کامپیوتر و اینترنت به عنوان لوازم ضروری آموزش مجازی محرومند، کماکان به قوت خود باقی است.
«ولی اسماعیلی»، نماینده مردم گرمی و دشت مغان در «مجلس شورای اسلامی»، ساعتی پیش در حساب توییتریاش با تهدید وزیر آموزشوپرورش به سوال و استیضاح، نوشت: «آقای وزیر آموزشوپرورش، شتابزدگی در بازگشایی مدارس بدون تامین زیرساختها مخصوصا در مناطق محروم، به استقبال کرونا رفتن است. ایران فقط ولنجک نیست که آقازادههای حضرات غرق در بهترین امکاناتاند؛ دانشآموزان مناطق محروم حتی آب برای شستن دست ندارند! منتظر سوال و استیضاح باشید.»
عملکردهای رژیم آخوندی در تمامی زمینه ها بخصوص مسئله کرونا و اکنون بازگشایی مدارس در چنین وضعیتی هیچ توجیه عقلی و منطقی ندارد و تنها دلیلی بر اثبات حماقت رهبر و مسئولان رژیم و دشمنی آنها با مردم است
به نقل از ایران وایر با تغییر و تخلیص